FANDOM


Wiki-wordmark Ngapak Wiki
Ngapak kiyé kaya kuwé sekang Wikia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor. Ngapak Wiki kiye migunani kanggo sedulur kabéh olih nambah, ngobah, nyisipna mbuh tulisan utawa gambar, sing penting apa baén sing dimuat kuwe ora nyalaih aturan pemeréntah, agama, tata krama lan liya-liyané, artiné sing pantes-pantes utawa wajar tur cocok karo ketentuan Ngapak Wiki kéné baé, dadi aturané bébas ning sing manut aturan umum lan bertanggungjawab. Mangga kakang-kakang lan mbekayu-mbekayu ... Wis ora usah rikuh-rikuh, anggep baé mayar énak tur kepénak, pancén ora ana sing angél lha wong kiyé panggonané dhéwék koh. Apamaning angger Rika asliné sekang BarLingMasCaKeb (Banjarnegara, Purbalingga, Banyumas, Cilacap lan Kebumen) paling ora sithik-sithik rika ya bisa uga mbantu nglengkapi tulisan-tulisan rintisan babagan Pedhésaan, Kalurahan, Kecamatan, Kota, Kabupatén lan Karesidénan nang sekitaré Rika.

Sugeng Rawuh Nang Ngapak Wiki

Ngaturi kawuningan: kanggo para piyantun pamaos Ngapak Wiki kabèh sing cacahé 22.877.771 uwong, kita sing nganggo Basa Banyumasan nang internét-é //map-bms.ngapak.wikia.com, klamona kita mung duwé 1 staff dibantu nang 0 panganggo kedhaftar, lan bisa dilaporna gutul siki baé dina Kemis, 19 April 2018 wis ana 123 kaca (halaman), 5 tulisan, 37 berkas/filé (foto lan vidéo), sing diowahi ping 305. Matur nuwun. Mangga Gotong Royong! Mélu nyumbang nulis nggawé anyar apa njajal dhisit nang Kothak Wedhi, sakdurungé Ndaftar utawa Mlebu via Facebook. Pesen kiyé dijikot sekang Pesan Sistem.

Dhaftar Isi Ngapak Wiki

Tulisan rintisan (tésih perlu dikembangna)

CITHAKAN

Sampéyan ngerti ora...

  • ...Nék siki dina Kemis tanggal 19 April 2018

Kabar paling anyar

CITHAKAN

Nang dina siki ...

CITHAKAN

Réwangi Ngapak Wiki

Rika siki lagi mbukak "Kaca Utama" sekang Ngapak Wiki pranala maring kaca sing durung akeh ingsiné. Kanggo nggawé kaca-kaca kuwé, molai baén Rika ngetik judul nang kothakan ngisor kiyé:

(deleng kaca pitulung kanggo informasi lewih detil). Nék Rika kepéngin ndeleng kaca Proyék utawané Kaca-kaca khusus? Nangkéné wis disediyakna, Rika uga bisa nyonto kaca Cithakan / Template.

Pangowahan Ngapak Wiki

Deleng kaca Project:Pengumuman kanggo detilé.